Een nieuw hoofdstuk

02:21

Oh oh oh, wat is het toch spannend. Geen school meer, niet meer leren, je klasgenoten niet dagelijks meer zien en je docenten niet meer kunnen plagen (en andersom), maar alles in de praktijk gaan toepassen op een stage adres. Ik heb het over stage.

Persoonlijk had ik hier echt behoefte aan, ondanks het een stuk zwaarder gaat worden. Ik ga in totaal 5 maanden full-time stage lopen en dat is nogal een verschil met school. Ik hoef niet meer te gaan verwachten dat ik opeens een ochtendje langer in mijn bed kan liggen omdat er iets uitvalt, of dat ik eerder naar huis kan omdat er een docent niet komt opdagen. Ik zit rustig elke dag van 9 uur tot half 6 in Utrecht op kantoor. De eerste 10 weken moet ik wel elke donderdag terug komen zodat ik voorbereid word op mijn examens. Helaas zijn deze dagen alsnog van half 9 tot half 5, dus een chill dagje zit er niet tussen voor mij. Toch ben ik best blij dat ik nu alle theorie die ik de afgelopen 2 jaar heb lopen stampen, nu eindelijk in praktijk kan toepassen. Nu zijn jullie waarschijnlijk allemaal reuze benieuwd waar ik nou stage ga lopen. Laat ik dit maar eens uitgebreid gaan vertellen hoe ik aan mijn stage plek kom en wat ik allemaal kan gaan verwachten.


Ik loop stage bij Mamaplaats, een website over en door moeders. Er zijn ontzettend veel gast bloggers die artikelen maken over hun persoonlijke ervaringen met hun zwangerschap, hun kinderen, ga maar door. Ook Mamaplaats zelf maakt artikelen, zoals actueeltjes, food en lifestyle gerelateerde artikelen en nog veel meer. Een van mijn hoofd taken is dan ook artikelen maken. Ik ben een onderdeel van de redactie kant van Mamaplaats, want ik natuurlijk super leuk vind. Ik ben dus helemaal blij. Ook pak ik allerlei marketing onderdelen mee. Ik maak dit artikel nadat mijn eerste dag erop zit en ben nu al razend enthousiast. Het team is super gezellig en we lunchen elke dag gezamenlijk. Ze bestellen een shit-load bij de appie en dit wordt elke ochtend geleverd. Hoe chill. Ik mag zelf doorgeven wat ik lekker vind en ze bestellen het (durf ik natuurlijk nog niet maar dat komt wel hihi). Ik heb een super chill hoekje gekregen waar ik al m'n shit kan dumpen. Ik vind het oprecht helemaal leuk om dat zakelijke, kantoor achtige gevoel te krijgen. Als ik er zo over na denk, denk ik echt, hoelang ga ik dit helemaal cool vinden wat ik denk dat ik op een gegeven moment echt wel weer graag af en toe een ochtendje of middagje vrij zou willen hebben. Maarja, i can't. Al hoewel ik dus nog wel elke donderdag terug kom, maar dat is nogal a relaxt als je elke donderdag opgeroepen worden voor je freaking mondeling examen. Echt te slecht geregeld weer, maar goed. Valt me altijd op dat scholen die een communicatieve opleiding aanbieden, zelf beroerd zijn in communiceren. Ze geven er les in, maar kunnen er zelf geen reet van. Grappig is dat.

Bij deze sluit ik mijn artikel weer af, want ik begin nu mijn agressieve feelings voor school te uiten en daar zitten jullie echt niet op te wachten, i promise. Lopen jullie al stage of hoe hebben jullie stage ervaren als je al een keer voor een lange tijd full-time stage heb gelopen? Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

1 reacties

  1. We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
    ----------------------------------------------------------------------------
    Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen